Netwerk van kennis vanuit Groningen

Netwerk van kennis

Marketing

Ruim 150 organisaties gingen u al voor; marketingbureau NMCI laat zien hoe in heel Nederland uw onderneming op de kaart gezet moet worden.

Via verschillende communicatiekanalen brengen we uw doelgroep (dichter) bij u. Wij werken aan uw Marketingstrategie, Internet Marketing, Zoekmachine Marketing, offline marketing of marktonderzoek.

Communicatie

Hoe wil je herinnerd worden? Dat is niet alleen een persoonlijke levensvraag, maar ook het doel van communicatie van je bedrijf. En communiceren kun je leren. Alleen waar moet je beginnen?

We denken met je mee en zullen adviseren en analyseren. De doelgroep is in zicht, nu nog de juiste boodschap op de juiste manier overbrengen.

Internet

Eigenlijk alles wat er op internet te doen is, kunnen we u mee helpen. Onze expertise ligt bij webshops, websites en online marketing. We kijken hierbij altijd naar uw doel en gaan niet uit van een beperkte techniek.

Waar andere bedrijven alleen specialist zijn in Magento of WordPress, kijken we naar de wensen, het budget en de kennis van de klant. We zoeken daarbij een passende oplossing.

Onderzoek

Een belangrijk deel van ons werk bestaat uit analyseren van data. We onderzoeken alles wat mogelijk is. Soms is de uitkomst voorspelbaar, maar we hebben ook verbluffende resultaten behaald. Zoals van 764 problemen waar ondernemers tegenaan lopen bij het starten van een bedrijf.