Terras-sjop – De tuin en terras specialist voor een buitengewoon leven!

Terras-sjop is een goedlopende webwinkel die zich richt op alles op en om de tuin. Zo verkopen ze veel terrasartikelen, maar ook mooie barbecues en hangmatten. Ze zijn al een paar jaar bezig met online verkoop en ze zijn daarin altijd vooruitstrevend. Met een uitstekende beoordeling van 8,5 van 10 bij webwinkelkeur is dit een betrouwbare leverancier voor veel mensen. Om de verkopen te verbeteren en de advertenties te optimaliseren, hebben ze gevraagd om eerst een analyse te maken van hun website en daarna een doorlopende advertentiemanagement te doen.

Terras-sjop heeft een uitgebreide oplossing ontvangen

Door het onderzoek naar de verbeterpunten heeft Terras-sjop een uitgebreide advies waar ze hun site direct op kunnen verbeteren. Zo is de chat-box van rechts naar links verplaatst en is de grootte van de pagina drastisch naar beneden gebracht wat uiteraard de snelheid ten goede komt.

We hebben een inventarisatie gemaakt van de advertenties op Google Shopping en Beslist. Op basis hiervan hebben we een marketingplan waarbij we rekening houden met het seizoen en de inzichten uit eerdere jaren. Dit geheel wordt dagelijks gemonitord en onrendabele advertenties worden uitgeschakeld of het budget wordt aangepast.

Meer voor je terras vind je op: www.terras-sjop.nl